Duurzame ontwikkeling van iedereen!

als jij groeit, groeien anderen met je mee

Talent ontwikkelen

Ieder mens heeft talent.
Het moet echter wel gezien en gespiegeld worden, om (weer) ontdekt te worden en tot volle bloei te kunnen komen. En om duurzaam perspectief en een gevoel van welbevinden te hebben in leven en werk. Hoe je dat kunt creëren, in relaties en samenwerking, in teamontwikkeling, in opvoeding, voor loopbaanontwikkeling en vitaliteitsbeleid, voor het vergroten van welzijn en participatie? Dat leer en ervaar je in onze trainingen!

Door jou te helpen jouw bewustzijn en inzicht te vergroten, ontstaat groei “van binnen uit”, steeds moeitelozer. Daarmee kan niet alleen jij groeien, maar kun je ook leren hoe je de mensen om je heen typespecifiek in hun ontwikkeling kunt stimuleren. Door de verschillende methodieken is het leerzaam, leuk én praktisch toepasbaar.

Jij kunt bij ons terecht voor teamtrainingen, trainingen talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, loopbaanontwikkeling, projecten voor participatie of duurzame inzetbaarheid, trainingen gezond team, verzuimtrainingen, mobiliteit, baanverwerving, sollicitatietrainingen, e.d.

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie