Referenties

Referenties

Klant uit zorginstelling met burn out klachten

"Lieve Irmgard, Wat ben ik hiervoor geweest! En wat heb ik veel geleerd! Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik kon altijd mijn tranen (en ook lach) laten gaan en je wist me altijd weer perspectief te geven om verder te gaan, hoe rot ik me ook gevoeld heb. Je hebt me geleerd mijn gevoel meer te volgen, mijn angsten te gebruiken, dingen stap-voor-stap aan te pakken, fouten te maken (ha,ha ;-) ), mijn talenten te ontdekken en misschien nog wel de belangrijkste: vertrouwen op mijzelf. Ik blijf hierin leren, maar neem dit mijn leven lang mee! Ik gun heel veel andere mensen jouw hulp, warmte en eerlijkheid en wens je het allerbeste! Bedankt voor alles! Liefs, ...

Klanten over Coaching / Re-integratie

- ... wat heb ik veel geleerd! Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik kon altijd mijn tranen (en ook mijn lach) laten gaan en je wist me altijd weer perspectief te geven om verder t gaan, hoe rot ik me ook gevoeld heb. Je hebt me geleerd mijn gevoel meer te volgen, mijn angsten te gebruiken, dingen stap-voor-stap aan te pakken, talenten te ontdekken en misschien nog wel de belangrijkste: vertrouwen op mezelf. Ik blijf hierin leren, maar dit neem ik mijn leven lang mee. Ik gun heel veel andere mensen jouw hulp, warmte en eerlijkheid ... (klant over coachings- / re-integratietraject)

- Ik vond het bijzonder fijn om dit traject zo met je door te maken. Ik dacht aanvankelijk dat ik nooit meer iets zou gaan doen, zo moe was ik van alles. Maar ik heb weer perspectief en handvatten voor het leven, waarvoor mijn dank. Achteraf kan ik concluderen dat dit jaar weer een prachtig jaar is geweest waarin ik veel nieuwe dingen heb ontdekt en uitgeprobeerd en waardoor ik steeds beter weet wat ik nog heb te doen en mag doen in het leven. En daar heb ik dan ook vreselijk veel zin in (klant over re-integratietraject na een ernstige ziekte)

- "Het op speelse, creatieve wijze bezig zijn heeft me veel inzicht gegeven in wat mij werkelijk bezighoudt, drijft en inspireert en meer. Ik heb nu meer inzicht in mijn eigen ik, waarmee ik meer mezelf durf te zijn, open kan staan en meer durf los te laten ..." (Klant over coachings-/re-integratietraject)

- "De manier waarop Irmgard de dingen doet is prettig. Haar vraagstelling is open, eerlijk en doortastend" (klant coachingstraject)

Jet Schaftenaar, Stichting Zorgdat over training Talent in Beweging

Irmgard heeft veel geduld… heel veel geduld. Als zij niet links om kan, dan gaat zij rechts om … En dat is heel fijn. Zij neemt de tijd om je te willen volgen in je verhaal. Irmgard heeft en neemt de tijd in haar training.
Betrouwbaarheid staat in hoog vaandel bij Irmgard en daardoor is het erg prettig om met haar zaken te doen en om mee samen te werken!

Irmgard geeft al enkele jaren training Talent in beweging. Dit is een onderdeel van het Project "In Beweging!" Deze training is bedoeld om het welzijn en de participatie te bevorderen van Harderwijkers die om verschillende redenen een lange tijd in een stilstand (ziekte, psychische problemen, werkloosheid, zorgtaken) hebben gezeten.
Door middel van deze training krijgt men inzicht in zichzelf: Handvatten om te zien waar men staat en wat nieuwe mogelijkheden zijn. Bewustwording, inzicht en ook gewoon "waar worden we blij van". Dit stuurt Irmgard op geheel eigen-wijze aan. 

De training is combinatie van oefeningen, tekenopdrachten, spellen en invulopdrachtjes en die combinatie werkt erg goed. Ik heb gemerkt dat deelnemers, mede door de "uit het hoofd-opdrachten” stappen gingen zetten, over dingen gingen nadenken die zij vooraf niet hadden bedacht.

Klanten over trainingen

- "Je leert jezelf beter kennen en begrijpen en groeit daardoor in je ontwikkeling. Ook leert de cursus je op een andere manier naar mensen te kijken en ze hierdoor meer te waarderen" (Jetty Klaasen, moeder en logopediste over de training Kinderen in hun Kracht – maak jij het verschil)

- "Ik kan het iedereen aanraden die nu eindelijk wel eens wil weten waarom samenwerken soms zo'n moeite kost en hoe je daar mee om kunt gaan" (deelnemer over teamtraining in company)

- "Wat een leuke, leerzame en soms spannende :-) training heb je gegeven! Het was voor mij super leerzaam ..." (deelnemer training Talent in Beweging, project voor participatie burgers in Harderwijk)

- " ... Iedereen laat ze in zijn waarde. Iedereen is mooi op zijn eigen manier!" (deelnemer training Word Wakker & Wijs)

- "... maakt veel duidelijk, geeft ook begrip voor het handelen van anderen en houdt - mede door de dagelijkse enneaboodschap - ook echt stand. Je blijft er mee bezig en brengt daardoor ook wezenlijk verandering. (deelnemer training Word Wakker & Wijs)

Klantenorganisaties

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie