Missie & Visie

Uitdagingen genoeg!

Missie & Visie

Geïnspireerd werken en leven voor iedereen

Mensen helpen hun talent te ontplooien, geïnspireerd te werken en te leven, sterke relaties op te bouwen, en werken aan perspectief voor iedereen, dat is onze missie.

Een diep verlangen naar de wereld een beetje mooier maken ligt daaronder. Een passie die ik wel “moet” leven: Steeds meer mensen vallen buiten de werkboot en het is lang niet altijd makkelijk om weer (volledig) aansluiting te vinden als je wegens fysieke of psychische klachten uitgevallen bent of, zeker op oudere leeftijd, ontslagen bent. De huidige tijden legt ook druk op relaties: In werk, maar zeker ook in het gezin, hetgeen invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen; 1 op de 8 mensen in Nederland heeft last van burn-outklachten, waaronder steeds meer jongvolwassenen … En dat terwijl we steeds ouder worden.

Groei door werkelijk ont-moeten van jezelf én anderen!

We zullen dus innovatiever, flexibeler, weerbaarder en verbondener moeten worden, talent en samenwerking moeten creëren om al die uitdagingen duurzaam en zo lang mogelijk gezond het hoofd te kunnen bieden. Onze talentontwikkeling, vitaliteit en samenwerkingspotentie wordt echter geremd door de “beschermlaag” van onze persoonlijkheid, waardoor we een soort van “mechanisch” door het leven gaan (90% van ons gedrag gaat automatisch). Daardoor hebben we wrijvingen, botsingen, ontwijkingstactieken, etc. en beperken we onszelf en anderen in het tot volle bloei komen van onze mogelijkheden. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar in mentale en/of fysieke klachten.

Willen we groeien, als mens en maatschappij, dan zullen we “bewuster” moeten worden, zodat onze essentie wakker kan worden en al dat sluimerende talent de ruimte krijgt. Want als mensen elkaar op essentie ontmoeten, gebeuren er prachtige dingen.

Essentie: Onbelemmerd vertrouwen en kracht “van binnen uit”

In onze coaching & trainingen besteed ik daarom graag aandacht aan het (her)ontdekken van jezelf, inzicht, werken aan belemmeringen, voorwaarden scheppen voor jouw groei én dat van anderen. Zelfvertrouwen van binnenuit. Als je jezelf goed kent, jezelf durft te zijn en doet wat bij je past, gaan de dingen als het ware vanzelf en vind je het leuk om je te blijven ontwikkelen. Door (weer) in contact te komen met je eigen essentiekracht en te “ont-moeten”, leer je hoe je vitaler in het leven en werk kunt staan, ben je flexibeler, kun je je kwaliteiten beter benutten, effectiever leidinggeven, opvoeden, communiceren en samenwerken.

Jouw wereld een beetje mooier

Met onze volle aanwezigheid vanuit buik, hoofd en hart, kunnen we niet alleen antwoord geven op de roep om duurzaamheid, het levert – zowel financieel als sociaal maatschappelijk – ook veel meer op. In onze manier van werken combineren we praktische werkervaring met deze mensgerichte visie op mens en maatschappij. Idealistisch, maar ook realistisch. We hoeven de hele wereld niet te veranderen, maar door vele kleine stapjes ontstaan grootse dingen. We nodigen je daarom van harte uit kennis te komen maken, bij jou of op ons kantoor in Harderwijk.

Groei jij mee?!

Nodig jezelf uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie