Onze aanpak

.....zo gaan wij te werk

Onze aanpak

Snel en praktisch als het kan, diepgaand voor wezenlijke verandering

Alle coachingstrajecten, trainingen, talent-ontwikkelingsprojecten worden in overleg met de klant op maat samengesteld. De aanpak kan variëren van een snel traject met praktische tips en oefenen t.b.v. bijvoorbeeld effectief solliciteren en netwerken tot een diepgaand herstel- en zelfontwikkelingsproces van jou (en je relaties) of een teamontwikkeltraject.

Graag besteed ik aandacht aan diepgang voor groei, met de nodige creativiteit en speelsheid zodat het ook leuk is en altijd met praktische insteek, zodat je het geleerde ook direct in de praktijk kunt brengen. Ik werk dan ook het liefst zonder testen en bied je werkvormen voor diepgaande zelf-ont-moeting en aandacht voor jóu, om weer vitaal, flexibel, effectief, verbonden (samen) te leven en werken.

Wezenlijke verandering vanuit de kern

Met onze unieke aanpak met o.a. het enneagram, creatieve, systemische en energetische oefeningen komen we snel tot de kern. Het zet een proces in gang van persoonlijke groei “van binnenuit”, zodat je meer in je kracht durft te staan, meer energie krijgt, meer (werk)plezier krijgt en beter met anderen om kunt gaan. Zo bewerkstellig je wezenlijke verandering in je leven, werk en relaties.

De basis van deze ontwikkeling, of het nu door middel van coaching of training gebeurt, is bewustwording en persoonlijke groei. In onze trainingen & coaching leren we je uit de beperking – de “gevangenis” – van je persoonlijkheid te komen. Effectiever gedrag en duurzame verandering ontstaat namelijk niet door nieuw gedrag aan te leren of te forceren (= nieuw energie-etend ego-kunstje), maar door inzicht in wat er achter je gedrag verborgen is.

Duurzaam resultaat en blijvende groei

Het resultaat blijkt duurzaam en effectief voor het vergroten of herwinnen van vitaliteit (gezondheid, motivatie, functioneren, stress-/ burn-outpreventie) en je persoonlijke effectiviteit. Investeren in de (mentale) gezondheid van teamleden resulteert in een grotere productiviteit door effectiever gebruik te maken van (elkaars) talent en vloeiender samenwerking.

Mijn praktische inslag, ruime HRM-ervaring en kennis van wet- en regelgeving maakt dat het niet zweverig wordt en dat ik op creatieve manier bruggetjes kan slaan en oplossingen kan helpen bewerkstelligen als er bijv. sprake is van samenwerkings- of re-integratieproblemen.

Het mooie is dat je groei niet ophoudt na de training of coaching, want met de opgedane inzichten en bijv. de enneagramboodschappen kun je oneindig lang verder werken aan je persoonlijke groei.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie