Vitaliteit, talentontwikkeling, mobiliteit

duurzaam ontwikkelen

Loopbaanbewustzijn

Loopbaanbewustzijn, duurzame vitaliteit en inzetbaarheid

Het stimuleren van loopbaanbewustzijn, ontwikkeling en behoud vitaliteit is van groot belang voor zowel werkgever als werknemer. Het draagt er in belangrijke mate toe bij om meer uit de aanwezige talenten in uw organisatie te halen en om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van uw organisatie en uw mensen in de pas blijven lopen.

Samen werken aan duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en vitaliteit, voorkomt ook uitval of stagnatie. Denk hierbij aan gezondheid, motivatie, functionerings- of samenwerkingsproblemen, stress- en burnout. Werkgever en werknemer kunnen zo samen tijdig een plan kunnen maken voor een eventuele loopbaanswitch en alles wat in het kader van mobiliteit nodig is.

 

Waarom investeren in de “zachte factor” loont

Stil staan bij wie je bent, wat je werkelijke talenten zijn en hoe je verder wilt in je (levens)loopbaan is bijzonder waardevol. Wij werken daarbij niet alleen met de talenten “aan de buitenkant”. Onze kracht ligt in het op gang brengen van een proces van bewustwording en persoonlijke groei “van binnen uit”. Naast cognitieve oefeningen, spellen en rollenspellen, werken we daarom ook met biografische, creatieve, energetische en systemische opdrachten / oefeningen en het enneagram. Zodat het groeiproces ook na de training door gaat.

Met u werken wij graag aan een organisatie met (mentaal) gezonde medewerkers die hun talent ten volle durven in te zetten, die veranderingen het hoofd kunnen bieden en werken aan hun blijvende inzetbaarheid en ontwikkeling. Zo krijgen uw medewerkers meer energie en (werk)plezier en kunnen ze beter met anderen omgaan. Daarmee ontstaat “als vanzelf” – vanuit vertrouwen en intrinsieke motivatie – duurzaam vitale inzetbaarheid en grotere effectiviteit.

Irmgard van der Vegt Coaching & Advies biedt daarvoor:

  • trainingen persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit
  • trainingen “Stilstaan bij je loopbaan”
  • training “Gezond Team”, aan te raden bij hoog verzuim
  • trainingen Loopbaanheroriëntatie
  • trainingen baanverwerving / sollicitatietraining

 

Voor kleinere organisaties is een combinatie van open inschrijftrainingenen individuele coaching een goede optie.

Samen werken aan vitale, talentvolle medewerkers en succesvol werk(onder)nemerschap !

17e2d958-3b5d-4f71-a22d-3ccbcc582045

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie