Diepgaande typespecifieke ontwikkeling

zelfherinnering en ontmoeting

Enneagram-coaching Harderwijk

Coaching met diepgang

Coaching met het enneagram is door de diepgang duurzaam en effectief voor het vergroten of herwinnen van vitaliteit in brede zin en bij uitstek geschikt om in te zetten bij re-integratie, loopbaanvraagstukken, motivatie- of functioneringsproblemen, stress- en burn-out(preventie.

Ook mensen die op zoek zijn naar meer verdieping in hun leven en relaties (in brede zin), zingeving, en/of een meer “spirituele” ontwikkeling zoeken, zullen met behulp van het enneagram oneindige mogelijkheden ontdekken tot zelfkennis, bewustwording en groei. Lees meer over het enneagram

Typespecifieke benadering: Sneller tot de kern

Enneagramcoaching begint met een biografische opdracht of direct met een enneagram type-interview, waarmee we een mooie ontmoetingstocht met jezelf starten. Vooraf kun je eventueel al de korte enneagram typetest doen, om al een indicatie van je persoonlijkheidstype te krijgen.

Met Enneagramcoaching komen we snel tot de kern, waarna je een typespecifiek coachingstraject doorloopt. Ieder type heeft namelijk zijn eigen thema’s waaraan met specifieke bewustwordingsoefeningen en tips aan wordt gewerkt. Door te lezen over je type, komt ook een proces van “zelf-herinnering” op gang. Zo werk je als het ware van twee kanten aan je eigen groei.

Enneagram typetest
De typetest (van 15 minuten) geeft je een indicatie van welk type je zou kunnen hebben.  Vink mij aan als coach aan het eind van de test, zodat we de uitslag vrijblijvend kunnen bespreken. Doe de typetest

Download hier de flyer Enneagram-/loopbaancoaching (tarieven zonder werkgeversrapportage en -overleg)

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie