Talent in Beweging

kansen voor iedereen

Talent in beweging

Participatie

Het staat terecht op de maatschappelijke agenda: Het vergroten van mogelijkheden voor participatie van mensen die het (even) moeilijk hebben gehad in hun leven, een beperking hebben, mensen die al langdurig werkloos zijn of lang zorgtaken hebben gedaan en een afstand ervaren t.o.v. de arbeidsmarkt. Terecht, want uitsluiten van die mensen is niet goed voor hen, maar ook niet voor ons als maatschappij.

Als je echter al een tijd niet gewerkt hebt, is weer aansluiting vinden in de maatschappij en in werk niet zo makkelijk. Dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Het kan dan nodig zijn eerst weer wat zelfvertrouwen op te bouwen, zelfwaardering te hervinden. En inzicht in wat jouw mogelijkheden zijn. Hoe kun je werken aan jouw nieuwe perspectief en wat heb jij dan nodig? En ook: wat moet je dan liever mijden?

Iedereen heeft talent!

Iedereen heeft talent, dat onder de juiste omstandigheden tot zijn recht kan komen. Wij helpen mensen graag op zoek te gaan naar hun unieke talent en de voorwaarden die nodig zijn om die weer te gaan inzetten.

Onze kracht ligt in het weer aanboren van de onbewuste (verborgen geraakte) innerlijke kracht. Het op gang brengen van een proces van bewustwording en persoonlijke groei “van binnen uit”. Dit doen we door gebruik te maken van leuke, toegankelijke oefeningen, creatieve opdrachten, en (rollen)spellen, naast cognitieve opdrachten, zodat er meer inzicht en zelfherinnering tot stand komt dan door er alleen over na te denken.

In een groep op zoek gaan naar de dingen waar je goed in bent en die bij jou passen, geven je energie en voldoening en zorgen voor leuke contacten met andere mensen. Samen op zoek gaan naar talent maakt dat je zelfvertrouwen groeit, je kunt ontplooien en elkaar kunt steunen hierin. Zo wordt de drempel om weer iets actiefs te gaan doen, vrijwilligerswerk op te pakken of zelfs te gaan solliciteren minder groot.

Het zoekproces ronden we af met een persoons- en zoekprofiel en een eigen actieplan, waarna samen met de opdrachtgever van de training gekeken wordt wat een vervolgstap kan zijn.

Training op maat

Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen in het kader van talentontwikkeling of participatie, neemt u dan contact met mij op voor meer informatie en een offerte.

 

Harderwijk brengt talent in beweging

In opdracht Stichting Zorgdat, verzorgen wij de training Talent in Beweging, waaraan bewoners van Harderwijk en directe omgeving kosteloos mogen deelnemen in het kader van het vergroten van de participatie.

Meer info & aanmelden: Training Talent in Beweging

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie