Training Talent in Beweging - Harderwijk

Kansen voor iedereen!

Training Talent in Beweging

17e2d958-3b5d-4f71-a22d-3ccbcc582045

Ontdek wat jouw talenten zijn en hoe je die mét en vóór anderen kunt inzetten

Deze (kosteloze) training is iets voor jou, als je graag op zoek wilt naar jouw mogelijkheden om weer actiever in het leven te staan of op zoek naar  (vrijwilligers)werk bent, maar niet zo goed weet wát dan. Of hóe je dat aan kunt pakken. We helpen je een overzicht te krijgen van welk talent jij hebt en welke mogelijkheden je daarmee hebt.

Het is een soort loopbaan-heroriëntatie voor nieuwe kansen in werk of vrijwilligerswerk. Of misschien ga je (eerst) liever een cursus of opleiding doen? Deelnemen aan bepaalde activiteiten in de buurt?

Samen groei je makkelijker

Samen starten we een her-ontdekkingsreis, die je doet groeien en die je weer zelfvertrouwen kan geven. En dat is vaak nodig als je ontslag hebt gekregen, langere tijd ziek bent geweest, door zorgtaken of andere omstandigheden lang in een wat geïsoleerde of kwetsbare situatie zit of zat. Of wanneer je met pensioen gaat maar nog niet toe bent aan thuis zitten.

Dingen doen waar je goed in bent en die bij jou passen, geven je energie en voldoening en zorgen voor leuke contacten met andere mensen. Samen op zoek naar talent maakt dat je zelfvertrouwen groeit, je zelf kunt ontplooien, betrokken kunt zijn en elkaar kunt steunen hierin. En dat is belangrijk!

Hoe werkt het? Is het eng?

Omdat we werken in kleine groepjes o.l.v. een trainer en een aantal co-trainers is het heel veilig. Dat maakt dat het ook helemaal niet zo moeilijk blijkt te zijn om iets over jezelf te delen. Er kunnen maximaal 14 mensen* meedoen.

In 6 ochtenden en een terugkomochtend gaan we met leuke oefeningen en creatieve opdrachten (her)ontdekken wat jouw talent en kracht is. Vervolgens kijken we samen wat je met dat talent kunt gaan doen, op basis van waar jij aan toe bent.

Na de training kunnen we je in contact brengen met de coördinator vrijwilligerswerk of andere partijen in Harderwijk, die je kunnen helpen vervolgstappen te doen.

De training mag je kosteloos volgen.

De training is kosteloos voor mensen die in Harderwijk, Zeewolde of Ermelo (of directe omgeving) wonen. De training wordt gegeven vanuit welzijnsstichting Zorgdat, met subsidie van de Gemeente.*

Meedoen doe je omdat: 

  • je in kaart wilt brengen wat jouw talent is en wat je er mee kunt
  • je jouw zelfvertrouwen wilt herwinnen of versterken
  • je jezelf nieuw perspectief wilt geven
  • je (nieuwe) mogelijkheden wilt ontdekken en in gang zetten
  • je iets bij wil dragen of betrokken wilt zijn/blijven in de maatschappij
  • je uit je isolement wilt komen, in beweging wilt komen
  • je iets wilt doen … iets in gang wilt zetten … afmaken
  • en op weg wilt naar activiteiten, vrijwilligerswerk of een betaalde baan

Meer informatie en aanmelden

Meer info inwinnen kun je bij Jet Schaftenaar, coördinator van het project In Beweging, tel. 06-33 56 23 05 of Irmgard van der Vegt 06- 190 55 222

Meer info inwinnen kun je bij Jet Schaftenaar, coördinator van het project In Beweging, tel. 06-33 56 23 05 of bel Irmgard van der Vegt

 

Als gevolg van het stopzetten van de funding is deze training (voorlopig) stopgezet

Op dit moment wordt onderzocht of er een alternatief gestart kan worden onder de naam “levenskracht”. Heb je belangstelling, stuur dan een mail of meld je aan. Ik neem dan contact met je op.

Trainingsdetails:

Datum:

Deze training is (voorlopig) stopgezet. Een alternatief wordt onderzocht, zie hierboven. Meld je aan als je op de hoogte gebracht wilt worden.

Tijd:

van 9.15 uur (inloop v.a. 9.00 uur) tot 12.15 uur

Adres:

Wijkhuis Stad (Houtkamp, Harderwijk)

Kosten:

Niets! We vragen natuurlijk wel motivatie en je aanwezigheid bij alle bijeenkomsten!

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie