Reis rond de Cirkel

9 karakters aan het werk

Reis rond de Cirkel

9 karakters aan het werk: Een reis in 5 etappes

In deze 5 korte online bijeenkomsten van 1,5 uur reizen we door de wondere wereld van het Enneagram. Je maakt kennis met de waarde van het enneagram en met de 9 verschillende enneagramtypes, zodat je de verschillen tussen mensen beter begrijpt én een eerste basis legt om die verschillen te leren overbruggen.

Ken jezelf, begrijp anderen en haal zo het beste uit de samenwerking

Samenwerken kan een bron van vreugde en vervulling zijn, maar is niet zelden ook een heel gedoe. Niet omdat we verschillende talenten en vaardigheden hebben, maar vooral door onze verschillende drijfveren en motivaties, waardoor we elkaar niet meer (willen of kunnen) “verstaan”.

Onbegrip, verwijdering en afwijzing ligt eigenlijk voortdurend op de loer. Iedereen weet wel dat andere mensen anders denken, voelen en doen, maar toch, snap je het ook echt? En kun je er wat mee? Het antwoord op de laatste vraag is gelukkig: Ja!

(Super)talent: Hoe komt het uit de verf?

We laten je kennismaken met de superkwaliteiten van de negen persoonlijkheidstypes en hoe deze ieder een unieke bijdrage leveren aan samenwerken.

Ieder type heeft zijn of haar eigen “supertalent”. Dat kunnen spiegelen is nog al de moeite, want naar mate mensen zich meer gezien, gewaardeerd en verbonden voelen, hoe meer hun talent tot z’n recht komt en hoe gezonder en gelukkiger ze kunnen zijn.

Wat als het (even) tegenzit?

Als de samenwerking even niet zo goed verloopt, trekt ieder zich in zijn eigen “schulp”. Er zijn 9 verschillende schulpen. Leer te zien hoe die er uit zien en wat de “rode knoppen” zijn waarop gedrukt wordt: (typespecifieke) “triggers” die zorgen voor stress.

De verandering begint bij jezelf

De ontwikkeling begint bij jezelf. Hoe beter je zelf “aanwezig” kunt blijven, hoe meer je de ander uitnodigt om ook zijn “mooie”, beste zelf te zijn en dus hoe minder ruis er in de verbinding tussen jou en de ander ontstaat.

We nodigen van ieder type iemand uit, die kan vertellen hoe dat voor hem/haar werkt.

Eenheid in verbondenheid

Deze introductietraining legt de basis voor een leerproces, dat zorgt voor een andere basishouding, waarin (zelf)compassie én verantwoordelijkheid hun weg kunnen vinden, zodat samenwerken vloeiender verloopt en ieder steeds moeitelozer zijn/haar eigen mooie talentvolle zelf durft te zijn.

Hoe doen we het?

De bijeenkomsten zijn in verband met de maatregelen rond corona nu online. Na aanmelding ontvang je gegevens om in een beveiligde omgeving in te loggen. Gedurende de bijeenkomsten is er tussentijds gelegenheid voor vragen en interactie via de chatfunctie. Aan het eind is er eveneens gelegenheid om mondeling vragen te stellen.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Bart Schwarz van Leidinggeven is een Kunst en Irmgard van der Vegt

Trainingsdetails:

Datum:

Maandag 11 en 25 oktober, 8, 22 en 29 november 2021

Tijd:

19.30 - 21.00 uur

Adres:

via ZOOM verbinding (beveiligd)

Kosten:

€ 125,00 exclusief BTW.
(oud)deelnemers aan een training of coaching bij Leidinggeven is een Kunst of Irmgard van der Vegt Advies & Coaching kunnen deelnemen tegen gereduceerd tarief.

Benieuwd wat voor type jij bent?

In 15 minuten een indicatie van je enneagramtype en talent. Vink mij aan als coach (onder aan de test!) en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Doe de enneagramtest

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie