Introductiecursus persoonlijke ontwikkeling

Kennismaken met enneagram: Groei door bewuster Zijn

Enneagram training in 1 dag – diverse data

enneagram testuitslagVoor wie in 1 dag kennis wil maken met het enneagram én daarna gelijk aan de slag wil. In deze introductiecursus maak je in een kleine groep kennis met de mooie en schaduwkanten van de 9 types. Fundamenteel inzicht & handvatten voor jouw groei! Leer:

Hoe je je talent meer kunt benutten:
Van alle types hebben we wel iets in ons. Toch hebben we het meeste talent vanuit één type, maar daar zitten we ook het meest op “vast”.

Wat jou belemmert jou om meer in je kracht te (durven) staan: 

Wie ben je in essentie eigenlijk echt? Krijg diepgaand inzicht in jouw patronen van denken, voelen en handelen, die soms effectief zijn,  maar vaak ook niet. Durf jezelf te zijn!

Hoe je je relaties en persoonlijke effectiviteit kunt verbeteren:

Door je zelfinzicht én begrip van anderen te vergroten, groeit je persoonlijke effectiviteit “van binnen uit” en zullen je (samenwerkings)relaties met anderen verbeteren.

Na een korte inleiding in persoonlijke ontwikkeling(spsychologie), gaan we aan de slag met het kernkwadrant Plus en doen we in twee- of drietallen één of twee systemische oefening(en). Oefeningen en informatie, met filmpjes, muziekfragmenten en jullie eigen inbreng, worden met elkaar afgewisseld.  Zo maak je kennis met de mooie en schaduwkanten van de 9 types en hun interactie. 

Zelf verder aan de slag:

Met de indicatieve test en je eigen talentkaart en de info en inzichten uit de training heb je doorgaans voldoende houvast om je zelf te helpen herkennen in één van de types. Na afloop kun je aan de slag met je eigen Innerlijk Werkboek met typegerichte (zelf)coachings- en bewustwordingsoefeningen. Met de leeswijzer en aangereikte literatuur kun je je verder verdiepen.

Er zijn max. 12 plaatsen beschikbaar. De training gaat door als er minimaal 6 aanmeldingen zijn.

Trainingsdetails:

Datum:

Uitgesteld i.v.m. discontinuïteit a.g.v. corona; data volgen. Meld je aan en ontvang een mail zodra data beschikbaar.

Tijd:

van 9.30 tot ca. 16.30 uur (inloop v.a. 9.15 uur)

Adres:

Drielandendreef 52E, 3845 CA Harderwijk.

Kosten:

De kosten bedragen € 145,-- incl. BTW, lunch en Innerlijk Werkdagboek. Bijkomende kosten, indien gewenst: € 10,-- voor leeswijzer of € 24,-- voor het boek "De Wijsheid van het Enneagram" van Riso & Hudson (ook vaak te leen in bibliotheek).

Benieuwd wat voor type jij bent?

Lees hoe je je enneagramtype ontdekt

Ontvang de test met type-beschrijvingen en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie