Introductiecursus persoonlijke ontwikkeling

Kennismaken met enneagram: Groei door bewuster Zijn

Enneagram in 1 dag – diverse data

enneagram testuitslagVoor wie in 1 dag kennis wil maken met het enneagram én daarna gelijk aan de slag wil. In deze introductiecursus maak je in een kleine groep kennis met de mooie en schaduwkanten van de 9 types. Fundamenteel inzicht & handvatten voor jouw groei! Leer:

Hoe je je talent meer kunt benutten:
Van alle types hebben we wel iets in ons. Toch hebben we het meeste talent vanuit één type, maar daar zitten we ook het meest op “vast”.

Wat jou belemmert jou om meer in je kracht te (durven) staan: 

Wie ben je in essentie eigenlijk echt? Krijg diepgaand inzicht in jouw patronen van denken, voelen en handelen, die soms effectief zijn,  maar vaak ook niet. Durf jezelf te zijn!

Hoe je je relaties en persoonlijke effectiviteit kunt verbeteren:

Door je zelfinzicht én begrip van anderen te vergroten, groeit je persoonlijke effectiviteit “van binnen uit” en zullen je (samenwerkings)relaties met anderen verbeteren.

Na een korte inleiding in persoonlijke ontwikkeling(spsychologie), gaan we in twee- of drietallen aan de slag met de rollen-in-je-leven-oefening en het Kernkwadrant Plus. Met de indicatieve test en je eigen talentkaart, biedt dat houvast om je zelf te helpen herkennen in één van de types. Je maakt kennis met de mooie en schaduwkanten van de 9 types. Informatie wisselen we af met filmpjes, muziek en interactieve deelname.

Na afloop kun je aan de slag met zelfobservatie en je eigen Innerlijk Werkboek met typegerichte (zelf)coachings- en bewustwordingsoefeningen. Met de leeswijzer en aangereikte literatuur kun je je verder verdiepen.

Er zijn max. 12 plaatsen beschikbaar. De training gaat door als er minimaal 6 aanmeldingen zijn.

Trainingsdetails:

Datum:

Vrijdag 7 juni 2019 (andere data volgen)

Tijd:

van 9.30 tot ca. 16.30 uur (inloop v.a. 9.15 uur)

Adres:

Drielandendreef 52E, 3845 CA Harderwijk.

Kosten:

De kosten bedragen € 145,-- incl. BTW, lunch en Innerlijk Werkdagboek. Bijkomende kosten, indien gewenst: € 10,-- voor leeswijzer of € 24,-- voor het boek "De Wijsheid van het Enneagram" van Riso & Hudson.Aanmelden voor deze training:

Je naam *

Je e-mail *

Je telefoonnummer*

Je adres

Datum *

* is verplicht


Benieuwd wat voor type jij bent?

In 15 minuten een indicatie van je enneagramtype en talent. Vink mij aan als coach (onder aan de test!) en bel me vrijblijvend voor een toelichting!

Doe de enneagramtest

Hoe komen wij in contact:

Drielandendreef 52e
3845 CA Harderwijk
0619055222
info@irmgardvandervegt.nl

Ontketen talent in jou en je organisatie